Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

The Mom Song

Το είδα στο blog που ανακάλυψα πριν μερικές εβδομάδες και παρακολουθώ ανελλιπώς (εν όψει αύξησης της οικογένειάς μας, καλό είναι να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου με πραγματικές οικογενειακές περιπέτειες! :-D ), "Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα".
Βγαλμένο απ' τη ζωή, που λένε. Ατάκες που όλοι ακούσαμε, σιχαθήκαμε, υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας ότι δεν θα επαναλάβουμε ποτέ, αλλά τελικά προς τα εκεί γέρνουμε, αναπόφευκτα... LOL
Όσες φορές και να το δω λύνομαι στα γέλια, η γυναίκα είναι θεά.




by Saigon

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

On the move

Όχι, τα φαινόμενα απατούν.
Δεν είναι οργανωμένος σύλλογος φιλάθλων.
Είναι απλώς ένα μπαλκονάκι ιδιόκτητης κατοικίας.
Μόνο που ο ένοικος είναι κομμάτι... πωρωμένος,
για να το θέσουμε κομψά.
Ακόμα και η μπουγάδα έχει αυστηρά ένα και μόνο χρώμα!
(Έτσι είναι, πολλά από τα on the move ως τώρα έχουν δείξει ότι,
αν αγαπάς, θέλεις να βγεις να το φωνάξεις να το πεις. LOL)

by Saigon

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Άγιε Βασίλη είσαι LOL!

Τις άγιες μέρες που περάσανε, μέσα σε όλα είχαμε για μια ακόμη φορά τις γνωστές συζητήσεις για το ποιος είναι ο Αη-Βασίλης, από πού έρχεται, τι φοράει, πότε έκλεισε το συμβόλαιο με την Coca-Cola, τι κινητό χρησιμοποιεί, τι βενζίνη καίει ο Ρούντολφ και πόσο συχνά το κάνει με την κυρά-Αγιοβασίλαινα (ο Αη-Βασίλης, όχι ο Ρούντολφ).
Αυτό που δεν είδαμε είναι πως ο Άγιος Βασίλης πια είναι σαν τους ρεπόρτερ του Star: Κάνει τα πάντα για το καθήκον! Δύσκολοι καιροί, η κρίση χτύπησε και το χωριό του Αη-Βασίλη και μετά την απόλυση αρκετών ξωτικών από το εργαστήριο αλλά και ταράνδων, είπε να λανσάρει νέα μόδα, με νέα εμφάνιση και μεγαλύτερη ποικιλία. Μόνο που του βγήκανε λίγο... lol!

Άγιος Βασίλης ο Κωλοφωτιάς: με έντονο φως εκεί κάτω που βγαίνει τελικά ροζουλί. Ένα πράγμα θέλω να ζήσω, να δω παιδί να ρωτάει μπαμπά γιατί ο Αη-Βασίλης βγάζει φως απο'κει!
Άγιος Βασίλης ο Σωφέρ: δεν διακρίνω αν είναι σνόουμομπιλ (ή το μιλάμε το αγγλικό ή όχι) αλλά απ' ό,τι βλέπω οδηγεί για να πικάρει τους τάρανδους. Το βλέπεις ανάμεσα από τα μούσια το σαρδόνιο χαμόγελο; Είναι σαν να λέει "Τάρανδοι κουφάλες, υπάρχει και το αυτοκίνητο τώρα!". Στην φωτογραφία αξίζει να προσέξουμε επίσης πως το αυτοκίνητο, ή σνόουμομπιλ, δεν έχει χώρο για τα δώρα, ούτε τζάμια, ούτε ζώνες ασφαλείας! Αξίζει ακόμα να παρατηρήσουμε τον χιονάνθρωπο στο βάθος, με το κασκόλ. Ο χιονάνθρωπος. Με κασκόλ. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι και οι χιονάνθρωποι κρυώνουνε...
Αγιος Βασίλης ο Παίχτης: δεν είναι αναφορά στο άσμα του και-καλά-δε-βάφω-τα-μαλλιά-μου ΛεΠα αλλά στο γεγονός πως ο Άγιος παίζει του κόσμου τα όργανα πια! Στο κέντρο τον βλέπουμε να παίζει ακορντεόν (βολικό για να ζεσταίνει τα χέρια του τον κρύο χειμώνα) αλλά και δεξιά βλέπουμε να παίζει κιθάρα. Τον έχω δει να παίζει επίσης σαξόφωνο (Saigon δεν θυμάμαι ποιο απ' όλα, μου τα εξήγησες αλλά τα ξέχασα ο γουαναμπής) και φυσαρμόνικα (η οποία έβγαινε περίεργη καθότι έμπαινε στην μέση το μούσι). Πολυτάλαντος λέμε!
Άλλες καινοτομίες που εισάγει ο Αη-Βασίλης είναι
ο Αη-Βασίλης ο Αναρριχητής: χαλαρά θα τον έχετε δει σε κάγκελα πολυκατοικιών να προσπαθεί να ανέβει. Ίσως να πρόκειται για λύση ανάγκης καθότι τα πιο πολλά σπίτια δεν έχουνε τζάκι κι από κάπου πρέπει ν' ανέβει ο άγιος!
ο Αη-Βασίλης ο Χορευτής: καλά δεν είναι και συνάδελφος του Μεταξόπουλου μα τον βλέπουμε να χορεύει πού και πού αλλά με τακτική "σέικ" και μάλιστα κακού (είπε ο χορευτής...): κουνάει χέρια πάνω-κάτω και κώλο δεξιά-αριστερά. Εναλλάξ. Αν δεν το έχετε δει ψάξτε το του χρόνου, δεν πρέπει να το χάσετε λέμε!
Και τελευταίος, ο Αη-Βασίλης ο Σεξουαλικά Απελευθερωμένος: δεν υπάρχουνε λόγια γι' αυτόν. Υπάρχουνε ντοκουμέντα! Κουφαλίτσα...



by Baygon

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Εορταστικό AliceVerissi - Καλή Χρονιά!

Τόσες μέρες παρακαλάω τον Baygon να γράψει κι αυτός επιτέλους ένα post, για να βάλω κι εγώ το καινούριο δικό μου, αλλά πού αυτός... Ε για να μάθεις βρε αχαΐρευτε, τώρα θα περιμένεις εσύ! LOL


Φαντάζομαι ήδη ξέρετε πώς λειτουργεί το AliceVerissi, εντούτοις σας παραπέμπω εδώ κι εδώ για να σας φρεσκάρω τη μνήμη αν το χρειάζεστε. Να επαναλάβω την παράκλησή μου προς τους τακτικούς αναγνώστες μας: Διαδώστε τα posts! Όταν βγαίνει κάτι καινούριο για αλισβερίσι, πείτε το στους φίλους σας που μπορεί να ενδιαφέρονται, ή κάντε μια αναφορά με link στο blog σας αν είναι δυνατόν! Τα διαθέσιμα αντικείμενα φέρουν την ετικέτα "πάρε κόσμε".
Τα αντικείμενα σήμερα είναι περισσότερα και ετερόκλητα, για ποικιλία, για να διαλέξετε. Μη ντρέπεστε! Τζάμπα πράμα είναι! Μπορεί κάποιος γνωστός σας να θέλει κάτι από αυτά!

1. Η κορνίζα => Χαρίστηκε!



Με ασημένια μπορντούρα, αχρησιμοποίητη, ολοκαίνουρια στο κουτί της. Χωράει φωτογραφία διαστάσεων 10x15 cm. Έρχονται κι άλλες γιορτές, κάτι Αντώνηδες, κάτι Θανάσηδες... Άντε, μην το σκέφτεστε και πολύ. Όλο και σε κάποιον θείο θα έχετε υποχρέωση. :-P
* Η Ελπίς ζήτησε την κορνίζα για τη μανούλα της. Κι από μας φιλιά, φιλιά, φιλιά! *

2. Το κολιέ => Χαρίστηκε!



Κομψότατο, σε άριστη κατάσταση. Υπέροχο! Για δώρο ή για τη μπιζουτιέρα σας.
* Το κολιέ το πήρε το Γυάλινο Δάκρυ. Με γεια και καλοφόρετο! *

3. Κασετίνα με τέσσερα CD
του Νότη Σφακιανάκη
=> Χαρίστηκε!





Τα έδινε το κυριακάτικο ΘΕΜΑ εδώ και καιρό, και εφόσον εδώ μαζί μου δεν πρόκειται να ευτυχήσουν, ας ταξιδέψουν γι' αλλού όπου θα χαίρουν εκτίμησης. Αναλυτικά, περιλαμβάνει τα "Μνήμες", "Αναγέννησις", "Με αγάπη ό,τι κάνεις" και "Ας μιλήσουν τα τραγούδια".
Δώρο-bonus: το CD "Νύχτες Μαγικές LIVE", κι αυτό ξέμπαρκο από το πρόσφατο κυριακάτικο ΘΕΜΑ.



by Saigon