Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009

Take a Bow

Πήγα στην Αθήνα για τριήμερο πριν δυο βδομάδες και πέρασα τέλεια. Πάλι.
Δεν τα χορταίνω αυτά τα παιδιά, απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί τους... Μιλάμε στο τηλέφωνο και όλο λογαριάζουμε "θα κάνουμε αυτό", "θα πάμε εκεί", και τελικά περνάμε τόσο καλά κι είναι οι ώρες μας τόσο γεμάτες με ένα σωρό πράγματα, που ξεχνιόμαστε και τα σχέδια παραμένουν σχέδια! Μα δε με χαλάει καθόλου. :-)

Μέσα σ' όλα, γνώρισα και την πρώτη μουσουλμάνα γάτα. Ευσεβής και προσηλωμένη στα θρησκευτικά της καθήκοντα, προσκυνά και ακουμπά το μέτωπο στο πάτωμα για να προσευχηθεί...
Όχι απαραιτήτως στραμμένη προς τη Μέκκα. LOL

Μόλις την είδα (και αφού συνήλθα από το γέλιο) βρήκα ακριβώς τι μου θύμιζε... Γύρισα σπίτι και έψαξα κάτι παμπάλαια τεύχη Garfield που έχω κρατημένα, και το σκανάρισα για να δείτε κι εσείς τη συγκλονιστική ομοιότητα.

ROTFL

(κι ένα On the move, παραπλεύρως:

Έλεος ρε φίλε!!!)

by Saigon

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009

Ο Βασιλιάς του Δρόμου!

Εντάξει, οι φορτηγατζήδες δεν υπάρχουν, τέλος! Θέλω μια μέρα να τους κάνω ένα μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα: τα συνθήματα στο τζάμι, τα ερωτικά στιχάκια, οι φωτογραφίες μέσα, έξω (έχω δει νταλίκα με όλο το μπροστά μέρος γεμάτο με αφίσες του Καζαντζίδη), παντού, τα αυτοκόλλητα του Playboy, τα στολίδια, όλα!
Τον παρακάτω τον πέτυχα μια άσχημη σχετικά μέρα, μετά από 7μιση ώρες στο τιμόνι και γελούσα για ώρα. Τι να σκεφτότανε ο Βασιλιάς όταν το ζήτησε;...

Γιατί τον λέω Βασιλιά; μα το λέει ο άνθρωπος, στο κάτω μέρος, κάτω από την πινακίδα! Τα σέβη μου...

by Baygon