Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Take a Bow

Πήγα στην Αθήνα για τριήμερο πριν δυο βδομάδες και πέρασα τέλεια. Πάλι.
Δεν τα χορταίνω αυτά τα παιδιά, απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί τους... Μιλάμε στο τηλέφωνο και όλο λογαριάζουμε "θα κάνουμε αυτό", "θα πάμε εκεί", και τελικά περνάμε τόσο καλά κι είναι οι ώρες μας τόσο γεμάτες με ένα σωρό πράγματα, που ξεχνιόμαστε και τα σχέδια παραμένουν σχέδια! Μα δε με χαλάει καθόλου. :-)

Μέσα σ' όλα, γνώρισα και την πρώτη μουσουλμάνα γάτα. Ευσεβής και προσηλωμένη στα θρησκευτικά της καθήκοντα, προσκυνά και ακουμπά το μέτωπο στο πάτωμα για να προσευχηθεί...
Όχι απαραιτήτως στραμμένη προς τη Μέκκα. LOL

Μόλις την είδα (και αφού συνήλθα από το γέλιο) βρήκα ακριβώς τι μου θύμιζε... Γύρισα σπίτι και έψαξα κάτι παμπάλαια τεύχη Garfield που έχω κρατημένα, και το σκανάρισα για να δείτε κι εσείς τη συγκλονιστική ομοιότητα.

ROTFL

(κι ένα On the move, παραπλεύρως:

Έλεος ρε φίλε!!!)

by Saigon

6 σχόλια:

M είπε...

Κάτι μου θυμίζει αυτή η μουσουλμάνα κατσούλα αλά Μπέρμπερις... Σα να την ξέρω... :o)

Καλημέρα

Ερμής είπε...

Τον πεθύμησα τον Γκλάσμπέργκεν θα πάω να ξεφυλλίσω ηλεκτρονικά.
Γάτες πολλές βλέπω εδώ πέρα και αφηνιάζω!Γουυυυφ! :D

another είπε...

garfield απλα θεός!
κ η δικια μου μου τον θυμιζει πολυ ωρες ωρες.

το τελευταιο δεν πολυκαταλαβα τι ειναι, αλλα δε πειραζει!
Γεια μας!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

@ M:
Την ξέρετε, είναι γνωστή και μη εξαιρετέα σε καλλιτεχνικούς κύκλους. :-)

@ Ερμής:
Μην οργίζεστε, κύριε! Μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά, γάτες και σκύλοι! Το παρόν blog είναι γενικότερα φίλα προσκείμενο προς τα κατοικίδια, απλά τυχαίνει το νοικοκυριό Saigon & Woody να έχει γάτο, και όσο να'ναι επηρεαζόμαστε λιγάκι.
Να περνάτε να σας βλέπουμε.

@ yet another:
Ο Garfield έχει θέσει πολύ ψηλά τα standards! Ειδικά αυτά τα συγκεκριμένα 4 παμπάλαια τεύχη που έχω κρατημένα, τα ξέρω απ'έξω - ορισμένα strips είναι απλώς κορυφαία, τελεία και παύλα.
Όσο για το On the move, ε όπως και να το κάνουμε, όταν διαλέγεις επωνυμία για το γυμναστήριό σου, δε βάζεις για έμβλημα τον Αη-Γιώργη... Μπορεί να ήταν κι αυτός κομματάκι βίαιος με το θεριό, αλλά σίγουρα δεν το σκότωσε με kick-boxing! LOL

Saigon

apapsa είπε...

Η μουσουλμάνα σας χαιρετά! Μόλις επέστρεψε από τις βραδινές της βόλτες και αφού τσίμπησε ένα ζνακ, ενημερώθηκε για την προβολή της σ' αυτό το σεβαστό και φιλόξενο ιστολόγιο. Αδιαφόρησε πλήρως για την υπόθεση (γάτα, τι περιμένεις) και ξανατσίμπησε άλλο ένα ζνακ.

Εμείς, πάντως, είμαστε εθνικά υπερήφανοι για την ανάρτηση του σχολίου που προβάλλει αυτό το μοναδικά όμορφο και ηλίθιο γατί, που τυχαίνει να διαλέγει το μπαλκόνι μας για να προσευχηθεί στην γατίσια θρησκεία του.

Sike είπε...

χαχαχαχ, λολ και η γάτα, λολ και η γελοιογραφία... so me!