Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

On the move

Το συγκεκριμένο "On the move" είναι ανεκτίμητης αξίας. Μας έκανε και γελάσαμε πάρα πολύ (δύσκολο πράμα, δε γελάμε ποτέ, μα ποτέ) και πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας...
Μιας και ο Woody κι εγώ είχαμε στο νου μας να κατεβάσουμε προσεκτικά το καρότσι από ένα υπερυψωμένο πλακόστρωτο ξανά στο πεζοδρόμιο, ευτυχώς που ήταν μαζί μας ο Digital Awareness και το είδε, αλλιώς θα το χάναμε.

Είδαμε λοιπόν, κολλημένο σε ένα stand για αφισοκόλληση, δίπλα σε αφίσες για θεατρικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα, αυτό:

(κλικ στη φωτό για μεγέθυνση)


... Ουδέν σχόλιο.
ROTFL

by Saigon

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

All about Έβα - On the move

O Woody κι εγώ, εκτός από νέοι γονείς ενθουσιασμένοι με το Babywearing, εκτός από μαγνήτες τραγελαφικών συμβάντων που συχνά φαντάζουν προϊόντα φαντασίας, εκτός από συγκάτοικοι ενός γάτου (διότι η φράση 'αιλουροειδές κατοικίδιο' είναι οξύμωρο σχήμα, οι γάτες δεν είναι ποτέ κατοικίδια, είναι συνιδιοκτήτριες με δικαίωμα άσκησης βέτο), είμαστε και μέλη του BookCrossing.
[Κατήχηση αστραπή: Το BookCrossing είναι ένα κίνημα βιβλιόφιλων που βασίζεται στην ιδέα του να μπορείς να αφήσεις κάπου ένα βιβλίο, και με τη βοήθεια ενός μοναδικού αριθμού δοσμένου από το site (BCID) να μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία του... Για περισσότερες πληροφορίες, ρωτήστε εντός, ξεκοκκαλίστε το site ή ρίξτε βλέφαρο εδώ.]

Το Φεβρουάριο που μας πέρασε, στο ελληνικό Forum του BookCrossing διοργανώθηκε το καθιερωμένο release challenge για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ο στόχος ήταν να απελευθερώσουμε βιβλία σχετικά με την αγάπη και τον έρωτα, ως προς το περιεχόμενο ή/και τον τίτλο τους. Αν μάλιστα βρίσκαμε και σημείο απελευθέρωσης σχετικό με το challenge, το release γινόταν πιο ενδιαφέρον, και πολλές φορές πιο ευφάνταστο και αστείο.
Τη μέρα πριν λήξει το challenge, και αφού είχα απελευθερώσει μερικά βιβλιαράκια στην Σαϊμπάι, μου τηλεφώνησε ο Woody ξεκαρδισμένος στα γέλια.
"Έλα, είμαι στο Μακρύγιαλο (Πιερίας)".
"Ναι. Μα τι έπαθες?"
"Δε θα το πιστέψεις, τι βρήκα γραμμένο σε έναν τοίχο".
"Τι γράφει? Πάρε ανάσα παιδάκι μου, θα πνιγείς!"
Μου λέει τα καθέκαστα. Πνίγηκα κι εγώ από τα γέλια.
"Σοβαρά μιλάς?!?!?!? Έχω το τέλειο βιβλίο για release!!!!"

Την επόμενη μέρα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, πήγαμε μαζί στο Μακρύγιαλο για να φάμε ψαράκι οι δυο μας, ρομαντικά. Και προηγουμένως περάσαμε από το επίμαχο σημείο, κάτω από την αερογέφυρα της εξόδου από τον διεθνή, για να απελευθερώσουμε το βιβλίο με τίτλο "Η γραμματική του έρωτα". Να και η φωτογραφία:



Γελάσαμε απίστευτα με την απελευθέρωση, και μάλιστα χάρη σ' αυτήν πήραμε και βραβείο από τους διοργανωτές του challenge!
Τώρα όμως έρχεται το καλό...

Πριν δέκα μέρες είχαμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να γνωρίσουμε εκ του σύνεγγυς τον παγκοσμίου φήμης και επιτυχίας blogger Γιωρίκα, ο οποίος συν γυναικί και τέκνω ήρθε για παραθερισμό στο Μακρύγιαλο και άφησε πίσω του ζουμιά και ανεξίτηλες εντυπώσεις. ;-)
Αφού λοιπόν μας έκαναν πρώτα μια επίσκεψη για καφέ, τους ανταποδώσαμε την επίσκεψη για φαγητό στο Μακρύγιαλο.
Και περάσαμε ξανά κάτω από την ξακουστή αερογέφυρα...
Και κοντέψαμε να πέσουμε κάτω από τα γέλια.



Γεια σου ρε φίλε, όπου κι αν είσαι, με το σεβντά σου τον άσβεστο. Να 'σαι καλά! LOL
(Ρε συ Εύα, κάν' του του ανθρώπου ένα ψυχικό, το αξίζει. Χαχαχαχαχ)


by Saigon