Τρίτη, 31 Ιουλίου 2007

Ο άντρας ο σωστός από το ροζ στρινγκ φαίνεται!

Μια ωραία πρωία λοιπόν, σε ένα κεντρικό φωτογραφείο της Σαϊμπάι, ένας πελάτης μπαίνει μέσα και αφήνει δύο φιλμάκια για εμφάνιση. Δεν είναι απλά ένας πελάτης όμως, μιλάμε για έναν άντρα γύρω στα 35, με ντύσιμο σφίχτη: εφαρμοστή αμάνικη μπλούζα να φαίνονται τα μούσκουλά του, γυαλί RayBan πιλότου (αλα Τομ Κρουζ) και με ύφος μέγιστου γκόμενου, μπήχτη και μαμιά. Ο υπάλληλος δεν δίνει σημασία στην εμφάνισή του θεωρώντας τον ακόμα ένα νούμερο από τα πολλά που μπαίνουν σε αυτό το φωτογραφείο. Η συνηθισμένη διαδικασία ακολουθείται και τα φιλμάκια εμφανίζονται.
Η αφεντομουτσουνάρα μου λοιπόν παραλαμβάνει τα εμφανισμένα φιλμ, έτοιμα για εκτύπωση. Κάνω λοιπόν εναν τυπικό έλεγχο κοιτώντας τα κόντρα στο φως για να δω αν εχει εμφανιστεί καλά το φιλμ. Με μια πρόχειρη ματιά βλέπω τα καρέ του φιλμ να έχουνε κάποιες ανθρώπινες φιγούρες σε στάσεις το λιγότερο..."περίεργες"! Όλο αγωνία τότε, βάζω το φιλμ μέσα στο μηχάνημα και περιμένω να δω τι έχει τραβηχτεί. Και τότε τα ματάκια μου βλέπουν το φοβερό θέαμα: ο σφίχτης πελάτης με φίλους του σε κάποιο σπίτι, ντυμένοι όλοι γυναίκες, με πρόστυχα ρούχα, βαμμένοι και με περούκες να ποζάρουνε! Όχι απλά να ποζάρουνε, αλλα να επιδεικνύουνε τα σωματικά τους "προσόντα" ποζάροντας έτσι ώστε να επιδεικνύουνε τα ροζ στρινγκ τους (φορεμένα, φυσικά), να χαϊδεύουν ο ένας τον άλλο, να χουφτώνονται, να ποζάρουνε ομαδικά σε στάσεις σεξ και να κάνουνε στριπτίζ πετώντας εδώ κι εκεί τα πρόστυχα ρούχα κι εσώρουχά τους! Μια ωραία παρέα δλδ να περνάει όμορφα στο σπίτι, woohoo!!!
Σε κανενα δίωρο μετα την παράδοση των φιλμ λοιπόν, ο σφίχτης με ύφος "σας έχω όλους για την πλάκα εδώ και τώρα" εμφανίζεται για να παραλάβει τις φωτογραφίες. Χαίρομαι απίστευτα που δεν είναι στα καθήκοντά μου να παραδίδω τις εμφανισμένες φωτογραφίες στους πελάτες και αφήνω τον άλλο υπάλληλο να το κάνει, ενα καθήκον καθόλου εύκολο όπως αποδείχτηκε, καθώς με δυσκολία μπόρεσε να κρατηθεί να μην γελάσει μόλις τον είδε, αφου τον είχα ήδη ενημερώσει για τις παιχνιδιάρικες συνήθειες του σφίχτη και των φίλων του. Εγώ φυσικά δεν μπόρεσα καν να είμαι παρών στο σκηνικό, γι'αυτό και κατέβηκα στο υπόγειο για να ανέβω λίγη ώρα μετά με την κοιλιά μου να πονάει απο τα γέλια και να αντικρύσω τον συνάδελφο και φίλο μου να έχει καταφέρει τελικά να σκάσει στα γέλια μετά την αποχώρηση του σφίχτη-πελάτη!
Σ' ευχαριστουμε σφίχτη για τις ώρες άπειρου γέλιου που μας χάρισες!
Καλή συνέχεια στα παιχνίδια σου και φιλιά στα κορίτσια!

by Baygon

Δεν υπάρχουν σχόλια: