Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Άγιε Βασίλη είσαι LOL!

Τις άγιες μέρες που περάσανε, μέσα σε όλα είχαμε για μια ακόμη φορά τις γνωστές συζητήσεις για το ποιος είναι ο Αη-Βασίλης, από πού έρχεται, τι φοράει, πότε έκλεισε το συμβόλαιο με την Coca-Cola, τι κινητό χρησιμοποιεί, τι βενζίνη καίει ο Ρούντολφ και πόσο συχνά το κάνει με την κυρά-Αγιοβασίλαινα (ο Αη-Βασίλης, όχι ο Ρούντολφ).
Αυτό που δεν είδαμε είναι πως ο Άγιος Βασίλης πια είναι σαν τους ρεπόρτερ του Star: Κάνει τα πάντα για το καθήκον! Δύσκολοι καιροί, η κρίση χτύπησε και το χωριό του Αη-Βασίλη και μετά την απόλυση αρκετών ξωτικών από το εργαστήριο αλλά και ταράνδων, είπε να λανσάρει νέα μόδα, με νέα εμφάνιση και μεγαλύτερη ποικιλία. Μόνο που του βγήκανε λίγο... lol!

Άγιος Βασίλης ο Κωλοφωτιάς: με έντονο φως εκεί κάτω που βγαίνει τελικά ροζουλί. Ένα πράγμα θέλω να ζήσω, να δω παιδί να ρωτάει μπαμπά γιατί ο Αη-Βασίλης βγάζει φως απο'κει!
Άγιος Βασίλης ο Σωφέρ: δεν διακρίνω αν είναι σνόουμομπιλ (ή το μιλάμε το αγγλικό ή όχι) αλλά απ' ό,τι βλέπω οδηγεί για να πικάρει τους τάρανδους. Το βλέπεις ανάμεσα από τα μούσια το σαρδόνιο χαμόγελο; Είναι σαν να λέει "Τάρανδοι κουφάλες, υπάρχει και το αυτοκίνητο τώρα!". Στην φωτογραφία αξίζει να προσέξουμε επίσης πως το αυτοκίνητο, ή σνόουμομπιλ, δεν έχει χώρο για τα δώρα, ούτε τζάμια, ούτε ζώνες ασφαλείας! Αξίζει ακόμα να παρατηρήσουμε τον χιονάνθρωπο στο βάθος, με το κασκόλ. Ο χιονάνθρωπος. Με κασκόλ. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι και οι χιονάνθρωποι κρυώνουνε...
Αγιος Βασίλης ο Παίχτης: δεν είναι αναφορά στο άσμα του και-καλά-δε-βάφω-τα-μαλλιά-μου ΛεΠα αλλά στο γεγονός πως ο Άγιος παίζει του κόσμου τα όργανα πια! Στο κέντρο τον βλέπουμε να παίζει ακορντεόν (βολικό για να ζεσταίνει τα χέρια του τον κρύο χειμώνα) αλλά και δεξιά βλέπουμε να παίζει κιθάρα. Τον έχω δει να παίζει επίσης σαξόφωνο (Saigon δεν θυμάμαι ποιο απ' όλα, μου τα εξήγησες αλλά τα ξέχασα ο γουαναμπής) και φυσαρμόνικα (η οποία έβγαινε περίεργη καθότι έμπαινε στην μέση το μούσι). Πολυτάλαντος λέμε!
Άλλες καινοτομίες που εισάγει ο Αη-Βασίλης είναι
ο Αη-Βασίλης ο Αναρριχητής: χαλαρά θα τον έχετε δει σε κάγκελα πολυκατοικιών να προσπαθεί να ανέβει. Ίσως να πρόκειται για λύση ανάγκης καθότι τα πιο πολλά σπίτια δεν έχουνε τζάκι κι από κάπου πρέπει ν' ανέβει ο άγιος!
ο Αη-Βασίλης ο Χορευτής: καλά δεν είναι και συνάδελφος του Μεταξόπουλου μα τον βλέπουμε να χορεύει πού και πού αλλά με τακτική "σέικ" και μάλιστα κακού (είπε ο χορευτής...): κουνάει χέρια πάνω-κάτω και κώλο δεξιά-αριστερά. Εναλλάξ. Αν δεν το έχετε δει ψάξτε το του χρόνου, δεν πρέπει να το χάσετε λέμε!
Και τελευταίος, ο Αη-Βασίλης ο Σεξουαλικά Απελευθερωμένος: δεν υπάρχουνε λόγια γι' αυτόν. Υπάρχουνε ντοκουμέντα! Κουφαλίτσα...



by Baygon

2 σχόλια:

apapsa είπε...

Και οι χιονάνθρωποι έχουν ψυχή, αγαπητέ!

LOL για τον σεξουαλικά απελευθερωμένο Αη-Βασίλη!

ColourfulMind είπε...

Καλημέρα. Ωραίο μπλογκ και με πολύ γέλιο. Προσπάθησα να διαβάσω και λίγα από τα παλιά ποστ. Πειράζει που έμεινε στο μυαλό μου το ποστ για τον σφίχτη με το στριγκάκι και τις περούκες; ;-p

Θα σας επισκέπτομαι συχνά.