Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Lucky number Seven...

Μερικά πράγματα στη ζωή είναι τελείως τυχαία. Άλλα πάλι καθόλου, όσο κι αν δεν το σκέφτεσαι, όσο κι αν δεν πιστεύεις σε κάτι τέτοια. Έτσι είναι και με το νούμερο 7 και την Saigon. Γι'αυτό και κανείς απ' όσους την ξέρουν καλά, κι αυτή και τον Woody, δεν ξαφνιάστηκε όταν τελικά το Αστέρι της ζωής τους ήρθε στον κόσμο στις 7 του μήνα!
Ήταν σαν παραγγελία, σαν να ήρθε στον κόσμο και ταυτόχρονα να έπεισε την ευτυχισμένη μητέρα και τον μόνιμα πια χαμογελαστό πατέρα πως το 7 θα τους συνοδεύει πάντα. Κι όχι μόνο τους δυο τους, αλλά τους τρεις τους πια, μια τριάδα χαμογελαστή, πανέμορφη, λατρεμένη!
Το νέο μέλος είναι ένας κούκλος, υγιέστατος, με μεγάλη τάση για γκριμάτσες και νάζια από τις πρώτες πρώτες στιγμές του στον κόσμο μας. Και πώς να μην είναι όταν αντίκρυσε έναν μπαμπά χαμογελαστό όσο ποτέ, ευτυχισμένο, με μια αγκαλιά που τον περίμενε καιρό τώρα και που σ' αυτή βολεύτηκε, χουζούρεψε και χάζευε στα μάτια όσο εκείνος του έλεγε πόσο τον αγαπάει, ακόμα κι αν δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έγινε! Πώς να μην είναι ευτυχισμένος ο μικρός με μια μαμά που λάμπει όσο ποτέ, που τον λούζει στα χάδια και τη φροντίδα, με μια αγκαλιά ζεστή κι έτοιμη γι' αυτόν απο καιρό.
Μπορώ να μιλάω για ώρες, μέρες, για πάντα για το πόσο τους αξίζει αυτή η ευτυχία που ζούνε οι τρεις τους. Θα αρκεστώ όμως να τους ευχηθώ να είναι όλοι τους τόσο ευτυχισμένοι όσο τώρα, υγιείς, γεμάτοι εμπειρίες και χαμογελαστοί! Δεν έχω λόγια να τους εκφράσω τα συναισθήματα μου γι' αυτούς!


by Baygon...

...by Saigon and Woody actually...

7 σχόλια:

ColourfulMind είπε...

Να σας/τους ζήσει. Να το χαίρεστε, να είναι πάντα υγιές και όσο θα μεγαλώνει θα είναι και πιο χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο.

Εύχομαι ότι καλύτερο... και καλή υπομονή το πρώτο διάστημα. χιχιχι ;-)

bunnysuicides είπε...

να σας ζήσει ρε παιδάκια. να μας τον φέρετε όσο το δυνατό γρηγορότερα, μη σας πω κ αυτή την τρίτη! :-)

γυάλινο δάκρυ είπε...

Nα σας ζήσει και να είναι γερό! Το ίδιο κι εσείς για να το μεγαλώνετε και να το χαίρεστε!

ZlatkoGR είπε...

Ελπίζω σύντομα να τον δούμε τον παίδαρο...

Να τον χαίρονται και να είναι και οι 3 πάντα μια χαρά...

Aspa είπε...

Να σας ζήσει!!! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε το παλικάρι σας! Και μην ξεχνάτε, έχουμε κόρες ... της παντρειάς!
Ελπίζω να μάθουμε περισσότερα νέα σας σύντομα!

drSpock είπε...

Να σας ζήσει και να τον δείτε όπως επιθυμεί! Και να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι όσο τώρα.Χ

(Τέτοια ακούω και θα θέλω να γίνω μάνα!)

Sike είπε...

:~) να τον χαίρεστε!!!! :~)