Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009

Lucky number Seven...

Μερικά πράγματα στη ζωή είναι τελείως τυχαία. Άλλα πάλι καθόλου, όσο κι αν δεν το σκέφτεσαι, όσο κι αν δεν πιστεύεις σε κάτι τέτοια. Έτσι είναι και με το νούμερο 7 και την Saigon. Γι'αυτό και κανείς απ' όσους την ξέρουν καλά, κι αυτή και τον Woody, δεν ξαφνιάστηκε όταν τελικά το Αστέρι της ζωής τους ήρθε στον κόσμο στις 7 του μήνα!
Ήταν σαν παραγγελία, σαν να ήρθε στον κόσμο και ταυτόχρονα να έπεισε την ευτυχισμένη μητέρα και τον μόνιμα πια χαμογελαστό πατέρα πως το 7 θα τους συνοδεύει πάντα. Κι όχι μόνο τους δυο τους, αλλά τους τρεις τους πια, μια τριάδα χαμογελαστή, πανέμορφη, λατρεμένη!
Το νέο μέλος είναι ένας κούκλος, υγιέστατος, με μεγάλη τάση για γκριμάτσες και νάζια από τις πρώτες πρώτες στιγμές του στον κόσμο μας. Και πώς να μην είναι όταν αντίκρυσε έναν μπαμπά χαμογελαστό όσο ποτέ, ευτυχισμένο, με μια αγκαλιά που τον περίμενε καιρό τώρα και που σ' αυτή βολεύτηκε, χουζούρεψε και χάζευε στα μάτια όσο εκείνος του έλεγε πόσο τον αγαπάει, ακόμα κι αν δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έγινε! Πώς να μην είναι ευτυχισμένος ο μικρός με μια μαμά που λάμπει όσο ποτέ, που τον λούζει στα χάδια και τη φροντίδα, με μια αγκαλιά ζεστή κι έτοιμη γι' αυτόν απο καιρό.
Μπορώ να μιλάω για ώρες, μέρες, για πάντα για το πόσο τους αξίζει αυτή η ευτυχία που ζούνε οι τρεις τους. Θα αρκεστώ όμως να τους ευχηθώ να είναι όλοι τους τόσο ευτυχισμένοι όσο τώρα, υγιείς, γεμάτοι εμπειρίες και χαμογελαστοί! Δεν έχω λόγια να τους εκφράσω τα συναισθήματα μου γι' αυτούς!


by Baygon...

...by Saigon and Woody actually...

8 σχόλια:

ColourfulMind είπε...

Να σας/τους ζήσει. Να το χαίρεστε, να είναι πάντα υγιές και όσο θα μεγαλώνει θα είναι και πιο χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο.

Εύχομαι ότι καλύτερο... και καλή υπομονή το πρώτο διάστημα. χιχιχι ;-)

κούνελος είπε...

να σας ζήσει ρε παιδάκια. να μας τον φέρετε όσο το δυνατό γρηγορότερα, μη σας πω κ αυτή την τρίτη! :-)

γυάλινο δάκρυ είπε...

Nα σας ζήσει και να είναι γερό! Το ίδιο κι εσείς για να το μεγαλώνετε και να το χαίρεστε!

ZlatkoGR είπε...

Ελπίζω σύντομα να τον δούμε τον παίδαρο...

Να τον χαίρονται και να είναι και οι 3 πάντα μια χαρά...

Aspa είπε...

Να σας ζήσει!!! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε το παλικάρι σας! Και μην ξεχνάτε, έχουμε κόρες ... της παντρειάς!
Ελπίζω να μάθουμε περισσότερα νέα σας σύντομα!

drSpock είπε...

Να σας ζήσει και να τον δείτε όπως επιθυμεί! Και να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι όσο τώρα.Χ

(Τέτοια ακούω και θα θέλω να γίνω μάνα!)

Sike είπε...

:~) να τον χαίρεστε!!!! :~)

sa είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛