Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

... και με τη βούλα!

Τώρα τελευταία γέμισε η blogόσφαιρα από βραβεία που απονέμονται από bloggers σε άλλους bloggers. Πήραμε λοιπόν κι εμείς τα πρώτα μας, και μάλιστα σε διπλή δόση!


Η αγαπημένη μας φίλη Στέλλα από τα Αστεράκι Slings, έγραψε για το ταπεινό μας αποκούμπι, πως είναι "ένα blog που ανήκει σε γονείς", και ο Baygon με τους λεπτούς του τρόπους έγραψε την προηγούμενη ιστορία... Εξαιρετικό timing, αγαπητέ! LOL
Το μόνο που μας βοηθάει κάπως να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας είναι πως ο Baygon είναι νονός κι όχι γονιός, και πως το post του αναρτήθηκε πριν μάθουμε για την απονομή.
(Το 'σωσα?)


Sunshine Blog Award

Η γλυκιά μας Κοκκινοσκουφίτσα αποφάσισε να μας συμπεριλάβει στη λίστα των ιστολογίων όπου χαρίζει το βραβείο, και μάλιστα συγκινηθήκαμε με τον τρόπο που αναφέρθηκε σε μας! Το βρήκαμε πολύ τρυφερό!

Ευχαριστούμε πολύ-πολύ και τις δύο, κορίτσια! Έχετε την αγάπη και τον απεριόριστο θαυμασμό μας!


by Saigon & Baygon

4 σχόλια:

Paul είπε...

Πάρα πολύ ωραίο το μπλογκ σας. Συγχαρητήρια!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Γεια σου Paul!
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, και χαιρόμαστε που το σχόλιό σου έγινε αφορμή να ανακαλύψουμε και το δικό σου blog (και απ' ό,τι φαίνεται έχουμε κοινά γούστα, καθώς διαλέξαμε το ίδιο template)!
Να μας ξανάρθεις!

Saigon

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Ω ευχαριστούμε πολύ Paul και συγχαρητήρια για το καλό γούστο στην επιλογή template!

Και φυσικά ευχαριστούμε πολύ για την βράβευση! Και οφείλω να ομολογήσω πως ο τρόπος με τον οποίο μας αποκαλείς είναι πολύ γλυκός (κι αληθινός). Να'σαι καλά!

Baygon

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Αγαπημένα μου παιδιά, το βραβείο το αξίζατε και με το παραπάνω! Και το κολλητοί είναι το μόνο σίγουρο! καλό μήνα!!!