Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Hasta Luego



Απόψε, πάνω σε μια τρελή παρτίδα Munchkin με καταπληκτική παρέα, άκουσα ένα τραγουδάκι που το είχα ξεχάσει και μου άρεσε πολύ που το θυμήθηκα. (στίχοι εδώ)
Υπάρχουν διάφορες εκτελέσεις - σας δίνω αυτή που είχα πρόχειρη, από την Stacey Kent.



Τα ξαναλέμε από την καινούρια χρονιά!
Χρόνια Πολλά. ;-)

by Saigon

6 σχόλια:

Crazy Tourists είπε...

Καλή χρονιά!! Με υγεία και χαμόγελα! Να ζαίρεστε το πιτσιρικάκι σας!

Τρελοτουρίστρια

Eólica είπε...

Munchkin??? μου το έφερε δώρο μια φίλη και προσπαθήσαμε με παρέα να ξεκινήσουμε να παίζουμε. Αποτέλεσμα: απελπισία από τους πολλούς κανόνες και καταλήξαμε να παίζουμε Μονόπολι Σταρ γουόρς τελικά (χάσαμε). Πόσο εφικτό είναι να μαθευτεί το μάντσκιν, αρχηγέ;

Saigon & Baygon Inc. είπε...

@ Τρελοτουρίστρια:
Καλή Χρονιά και σε σας, με ευχές για πολλά ταξίδια!

@ Eolica:
Κι εμείς ένα βράδυ το επιχειρήσαμε τρεις άσχετοι, λίγο πριν την απελπισία είδαμε το φως και συνεχίσαμε (και το ευχαριστηθήκαμε), και όταν τελικά προστέθηκε η παρέα η πεπειραμένη στο παιχνίδι και έδωσε άλλον αέρα, ήταν απλώς απολαυστικά. Νομίζω η παρτίδα κράτησε κανένα δίωρο? Μιλάμε για τρελό γέλιο!
Μην το βάζετε κάτω, επιμένετε μέχρι να εξοικειωθείτε με τους κανόνες. Ενημερώστε με για την εξέλιξη, παρακαλώ!

Saigon

sitronella είπε...

Ξέρεις πόσο καιρό τώρα το κοιτάω αυτό το ποστ και θέλω να κάνω σχόλιο και όλο το ξεχνάω;
Munchkin μας είχαν φέρει πέρσι στην επέτειο του γάμου μας, είχαμε παίξει μια μεγάλη παρεα, είχαμε γελάσει πολύ και ο γιός μας το λάτρεψε τόσο που πήγε και αγόρασε με τα λεφτά του την ελληνική έκδοση! ΚΑΙ το expansion!
Είναι πολύ απολαυστικό και αστείο, ειδικά αν έχεις ασχοληθεί με RPG, μόνο που κρατάει πολυυυυυ ώρα (ειδικά αν παίζουν πολλά άτομα).

Saigon & Baygon Inc. είπε...

@ S(i)t(ron)ella:
Κάθε φορά που ανταλλάσσουμε σχόλια, συγχύζομαι που μένουμε ΤΟΣΟ μακριά... Αν ήμασταν κοντύτερα θα κάναμε οπωσδήποτε παρέα οικογενειακώς!
Φιλάκια πολλά σε όλους σας!

Saigon

Eólica είπε...

Έχω απελπιστεί με το munchkin! Εγώ και ο φίλος μου το μάθαμε σε ένα απόγευμα (ίντερνετ, σε αγαπώ) αλλά σε οποιονδήποτε άλλο προσπαθήσαμε να το "διδάξουμε" έχουμε φάει τρελό κράξιμο!! Θα συνεχίσω ακάθεκτη τις προσπάθειες όμως, γιατί εμένα μου άρεσε πολύ! (παρόλο που συνέχεια χάνω άμα παίζω μόνο με τον φίλο μου!)
(η λεκτική επαλήθευση είναι proof-λέτε να μας παρακολουθούν;;;)