Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Under construction


Τι είναι ένα blog;
Οι nerds θα σας ενημερώσουνε οτι πρόκειται για μια συντόμευση του όρου web log, κάτι σαν ένα ημερολόγιο σε online μορφή, σαν αυτό που έχουν τα καράβια, το ship's log, ένα βιβλίο συμβάντων που καταγράφει τι έγινε. Ο σκοπός αυτού του blog ήταν πολύ διαφορετικός απο αυτός που είναι τώρα, αλλά πάντα είναι ένα κομμάτι δικό μου και της Saigon. Κι επειδή ξεκίνησε ως μια πολύ γλυκιά ιστορία και συνεχίστηκε έτσι, αυτό που δεν θα θέλαμε να κάνουμε είναι να ανεβάζουμε ποστ υποχρεωτικά, επειδή "πρέπει" ή επειδή ο μήνας έχει 20 ή για άλλους λόγους. Πιστέψτε με, δεν θα μας ήταν δύσκολο να ανεβάζουμε σαχλαμάρες, βιντεάκια, inside jokes μας για να περνάει η ώρα για να "κρατήσουμε" τους αναγνώστες μας. Αλλά επειδή αυτό το blog το αγαπάμε και νιώθουμε πολύ ζεστά για κάποιους ανθρώπους που το διαβάζουνε, θα ήταν κοροϊδία να το κάναμε, θα καταπιεζόμασταν και θα το βιώναμε σαν μια υποχρέωση απο την οποία αργά ή γρήγορα θα θέλαμε να ξεφύγουμε.
Και κανείς απο τους δυο μας δεν το θέλει αυτό (εδώ είναι η στιγμή που αναφωνεί το πλήθος των αναγνωστών μας "ούτε εμείς!!!"), έχουμε κάνει ένα διάλειμμα αυτόν τον καιρό. Δεν έχουνε συμβεί και λίγα στις ζωές μας, κάποια απ'αυτά βέβαια θα γίνουν και ποστ όταν ωριμάσουν και τα χωνέψουμε, τα αποδεχτούμε, τα θυμηθούμε.
Οπότε ναι, είμαστε καλά (μεγάλη κουβέντα), είμαστε εδώ, η Saigon μου λείπει πιο πολύ απ'οτιδήποτε γιατί δεν είμαι Ελλάδα εδώ και κάτι μήνες αλλά σύντομα θα επιστρέψουμε με νέα ποστ, βίντεο, φωτογραφίες και άλλα. Προς το παρόν, σας δίνω αυτή την φωτογραφία, απο τους γάμους του Gollum, τραβηγμένη στο Shoreditch του Λονδίνου.


by Baygon

3 σχόλια:

Crazy Tourists είπε...

Και προς στιγμήν αγχώθηκα ότι το καταργείτε....Φιου!!!
Αναμένουμε να επανέλθετε δριμύτεροι!!
Φιλιά και στους δύο!

Τρελοτουρίστρια

drSpock είπε...

Έτσι πάει συνήθως. Καλά να είστε εσείς και ποστ όποτε γουστάρετε.
Χ (στη Σάϊγκον, μην παρεξηγηθούμε κιόλας!)

sstamoul είπε...

Ακόμα και το "Επιστρέφω σε λίγο" μας αρέσει να το διαβάζουμε από σας! (Έπαθα πλάκα με τη φωτογραφία, χαχαχα!)