Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

AliceVerissi - Τα φλιτζανάκια => Χαρίστηκαν!

Πριν λίγο καιρό έβαλα το πρώτο post σχετικά με το AliceVerissi, το οποίο θα βρείτε εδώ σε περίπτωση που δεν το έχετε κιόλας διαβάσει.
*Μια θερμή παράκληση προς τους τακτικούς αναγνώστες μας: Διαδώστε τα posts! Όταν βγαίνει κάτι καινούριο για αλισβερίσι, πείτε το στους φίλους σας που μπορεί να ενδιαφέρονται, ή κάντε μια αναφορά στο blog σας αν είναι δυνατόν! Τα διαθέσιμα αντικείμενα φέρουν την ετικέτα "πάρε κόσμε".*
Επανέρχομαι, λοιπόν, αφού το τσαγιερό χαρίστηκε και έχει ήδη πάρει το δρόμο για το καινούριο του σπίτι!

Τα φλιτζανάκια



Σετ από δύο φλιτζανάκια τσαγιού Royal Albert με ασσορτί πιατάκια. Από πολύ καλό σπίτι, με ευγενική καταγωγή και εξαιρετική ανατροφή. Τα πιατάκια χωράνε και κουλουράκι. Καμαρώστε τα. :-)
Το μπροστινό pattern είναι Lavender Rose, και πρωτοκυκλοφόρησε το 1961. Το pattern αριστερά είναι Winsome, του 1966. Και τα δύο φλιτζανάκια είναι σχήματος Montrose.
Δε μπορεί, όλο και κάποιος θα τα θελήσει, έστω και για πλάκα βρε παιδιά! LOL
Μπορούν άνετα να προστεθούν σε συλλογή σε σκρίνιο με πορσελάνες, να χαριστούν σε κάποιον που θα τα εκτιμήσει, ή να φανούν χρήσιμα σε θίασο που ανεβάζει έργα εποχής.
Προλάβετε!

by Saigon

7 σχόλια:

Σοφία είπε...

Πραγματικά πολύ όμορφα τα φλιτζανάκια!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Ναι, έχουν μια ολόδική τους ξεχωριστή χαριτωμενιά. :-Ρ
Τα θέλετε? Πάρτε τα, τζάμπα είναι!

Saigon

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε τα καλοί μου άνθρωποι, ολημερίς κι ολονυχτίς κάθονται και κλαίνε τα καημένα, μοναχά τους σε μια γωνίτσα κάθονται, δεν τρώνε, δε μιλάνε, δε λαλάνε, σας παρακαλώ, πάρτε τα να βρουν ένα ζεστό σπιτικό, να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω απ' το κεφάλι τους, να 'στε καλά καλοί μου άνθρωποι...

30aris είπε...

Εγώ προτείνω να σταλούν ανώνυμα ως δώρο γάμου στην apapsa!!!

Ω-ραι-ό-τα-τα θα ταιριάζουν με την κουζίνα της!!!!!

30aris είπε...

Πλάκα-πλάκα, καλή φάση αυτό το αλισβερίσι!

Μπορώ να χαρίσω τον διευθυντή μου;;;

Είναι ΤΡΑΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

30ari??????

Άντε μη σου πω τίποτα για την δική σου την κουζίνα!!!! Και μη με ζορίζεις και πολύ γιατί θα στα στείλω εσένα τα φλιτζανάκια!!!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

@ 30άρης:
Αν και μας συνδέεουν φιλικές σχέσεις με τα στελέχη της ΤΡΑΝΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ουδεμία σχέση έχουμε νομικώς, και δεν ανακατευόμαστε ο ένας στις μπίζνες του άλλου. Αν ο διευθυντής σας είναι κελεπούρι και αξίζει να διαφημιστεί για τις αρετές του, απευθυνθείτε στο traniefkeria@tinstack.com .
Ευχαριστώ.
LOL

Α, και στο εξής προσέχετε ΤΙ λέτε και ΠΟΎ ακριβώς το λέτε, γιατί και τα templates έχουν αυτιά και είναι πολύ πιθανόν να τιμωρηθείτε. (χιχιχιχ)

@ apapsa:
Ο Woody μίλησε. ;-)