Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

On the move

Όλα καλά βρε παιδιά, δε θα ασχοληθώ καν με τη δράση του "Γραφείου Αντιαιρετικού Αγώνος" που αναφέρεται στο πάνω μέρος της φωτογραφίας (Σαρακοστή ξεκίνησε, κρίμα είναι, LOL).
Όμως πείτε μου σας παρακαλώ, να χαρείτε: τι σχέση έχει η Συμφερούπολη της Ουκρανίας με την πόλη μου, πού κολλάει η Νευρολογική Κλινική του ΑΠΘ, και πώς είναι δυνατόν ένας επίσκοπος ξένης χώρας να είναι γιατρός εδώ? Τι θέλει τέλος πάντων να πει ο ποιητής? Τι πίνουν και δε μας δίνουν? WTF???

by Saigon

3 σχόλια:

ColourfulMind είπε...

lol

Όαση! Αυτό είναι η ανάρτηση που μόλις διάβασα γιατί μέσα στα υπόλοιπα blogs που διαβάζω νιώθω μόνο απαισιοδοξία κι απογοήτευση.

Καλή Ανοιξη :-)

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, την τοπική εκκλησία την ίδρυσε ο Απόστολος Παύλος, μαθητής και ακόλουθος του ήταν ο Απόστολος Λουκάς http://www.saintlucas.gr/O_EYAGGELISTHS_LOUKAS/APOSTOLOS_EYAGGELISTHS_LOUKAS.htm

Sike είπε...

λολ!!! :Ρ

κι εγώ αυτό θα΄λεγα: http://www.agiosloukas.org/

πρόκειται για ένα σύγχρονο Άγιο, που ήταν σπουδαίος γιατρός και αρχιεπίσκοπος Κριμαίας και Συμφερουπόλεως. Έχει προστεθεί πρόσφατα στους Αγίους Αναργύρους (όλοι γιατροί σπουδαίοι και θαυματουργοί που δεν έπαιρναν χρήματα) και υπάρχει βίντεο του στο γιουττούμπι...