Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ποστ για τον τύπο που κατουρούσε δίπλα μου στις τουαλέτες του κινηματογράφου απόψε


Σ'αγαπώ.

Ναι, εσένα που κατουρούσες δίπλα μου στις τουαλέτες του κινηματογράφου απόψε μετά το "Sherlock Holmes", το οποίο ήταν γαμάτο btw. Εσένα που όταν ήρθες να κατουρήσεις, κοιτούσες με πείσμα το όργανό σου και πρόσεχες να μην κοιτάξεις στο ελάχιστο δίπλα σου να μην σε πάρουν για αδερφή. Κυρίως όμως σ'αγαπάω γιατί όταν πήγες να πλύνεις τα χέρια σου, έριξες δύο σταγόνες νερό (κυριολεκτικά!) στα αντρίκια χέρια σου (χωρίς κρεμοσάπουνο φυσικά, αυτά είναι φλωριές) και αφού τα έτριψες(!), με το ίδιο... νερό έφτιαξες τα μαλλιά σου και καμάρωνες το πόσο υπέροχος είσαι στον καθρέφτη! Ειλικρινά, είσαι θεός, είσαι άφταστος, είσαι ατελείωτος. Η επιστήμη θα έπρεπε να σε ονομάσει ξεχωριστό είδος, κάτι σε "homo ellinicus". Αλλά αν το έκανε, θα επαναστατούσες γιατί έχει το "homo" μέσα που παραπέμπει σε αδερφή και σου την δίνει στα νεύρα (μπορεί να σου θυμίζει κι εκείνο το "ενοχλητικό" όνειρο με τον κολλητό σου). Αλλά εσύ είσαι ατελείωτος, είσαι μοναδικός, είσαι ανεπανάληπτος. Έβαλες δύο σταγόνες νερό στα χέρια σου, το οποίο νερό προφανώς έχει μαγικές ιδιότητες και κατάφερε να εξοντώσει κάθε μικροοργανισμό που έπρεπε να εξοντωθεί, και με το ίδιο νερό έφτιαξες το μαλλί σου για να βγεις σούπερ γκόμενος στην κοπελιά που σε περίμενε έξω. Μπορεί να πήγες για κατούρημα και στο σινεμά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έχεις μαλλί σαν λέτσος. Όχι, το μαλλί σου θα είναι τέλειο φυσικά, φρεσκοφτιαγμένο στο μπάνιο, με ένα μείγμα νερού (αυτό, το μαγικό) και αναμνηστικών από κατούρημα. Αλλά κανείς δεν θα το ξέρει. Και θα είσαι και ήσυχος, αφού "έπλυνες" τα χέρια σου (λέμε τώρα) και βγήκες και σινιαρισμένος να σε δει το πλήθος κι "εκείνη".
Είσαι μεγάλο αλάνι τελικά. Σε ζηλεύω. Ζηλεύω την φυσικότητα και την αθωότητα με την οποία κινείσαι. Ο κόσμος, η στοιχειώδης υγιεινή, η ευγένεια, όλα είναι εύπλαστα στο μυαλό σου, κινούνται σε μια τροχιά γύρω από την άνεση και την βαρεμάρα σου. Πήγες για κατούρημα, έριξες δυο σταγόνες νερό στο χέρι σου και με το μείγμα που δημιουργήθηκε έφτιαξες τα μαλλιά σου για να φαίνεσαι όμορφος. Και βάζω στοίχημα οτι είχες ξεσκιστεί στο γέλιο με την σκηνή με το "ζελέ" που έβαλε στα μαλλιά της η Κάμερον Ντίαζ στο "Κάτι τρέχει με την Μαίρη". Τεράστιε!

by Baygon

ΥΓ1: τι υπέροχο ποστ για να γιορτάσουμε τα 100 ποστ μας στο "Saigon & Baygon Inc."!
ΥΓ2: τι υπέροχο ποστ μετά την αναφορά μας στο Babywearing ως ένα blog από γονείς!
ΥΓ3: Saigon και Woody, συγχαρητήρια για τον νονό που διαλέξατε σας έδωσα;

10 σχόλια:

trypokarydos είπε...

Απλα ΘΕΟΣ ο τύπος! "Για τον άντρα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ"

Dellaporta είπε...

Δεν μας έλεγες καλύτερα για την ταινία, να ξέρουμε να την δούμε ή όχι?

YO!Reeka's είπε...

χα χα χα αχα

seniorita είπε...

είχα δει να το κάνει αυτό κάποιος που γούσταρα παλιά και...άσε χοντρή ξενέρα...
χαχα είσαι πολύ περιγραφική!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

@ Woody:
Ξέχασες να πεις τη μάρκα, "Ντένιμ". LOL
'Αλλη φορά να μη με αποκαλέσεις 'γριά', αφού θυμάσαι κι εσύ τις προϊστορικές διαφημίσεις! Την πάτησες, αγάπη μου!

@ Δελλαπόρτα:
Μα περισσότερο αγαπώ το πώς εμβαθύνεις στην ουσία του πράγματος... χαχαχαχ
Δε χωράει συζήτηση, πρόκειται για Robert Downey ΚΑΙ Jude Law. Είτε η ταινία είναι καλή, είτε όχι, αξίζει να πας για αυτό το χάρμα οφθαλμών (μόνο οι Bale και Jackman λείπανε απ' αυτό το καστ, για να κόψω τις φλέβες μου εντός της αιθούσης)!

@ Γιωρίκας:
Τα παραλές! χαχαχαχα

@ seniorita:
Και το... ξύσιμο δημοσίως είναι από τα ευγενέστερα σπορ. χαχαχαχ
Πάντως γέλασα πολύ με το "περιγραφική"! Όπως βλέπεις το κείμενο υπογράφει ο Baygon κι όχι εγώ, άρα πρόκειται για έναν περιγραφικό blogger αρσενικού γένους. Άλλωστε με ποιο τρόπο θα παρευρισκόμουν σε ένα τέτοιο (κοσμοϊστορικής σημασίας, αδιαμφισβήτητα) γεγονός στις ανδρικές τουαλέτες? ;-)

Saigon

bunnysuicides είπε...

έχουμε γεμίσει αδερφές. εγώ θα ρευόμουνα κιόλας

Crazy Tourists είπε...

Ιου!! Και πάλι ίου!!!!

Τρελοτουρίστρια

seniorita είπε...

ωχ σόρυ γράψε λάθος!νόμιζα πως είναι απ' αυτές τις τουαλέτες που ο προθάλαμος με τους νιπτήρες είναι κοινός.. :p

Saigon & Baygon Inc. είπε...

@κούνελος
Επιτέλους ένας αληθινός άντρας να σχολιάσει ρε παιδί μου, δλδ έλεος δλδ, πες τα! :Ρ

@Crazy Tourists
Νομίζω πως έχεις απόλυτο δίκιο, η περιγραφή των συναισθημάτων σου είναι πλήρης...

@seniorita
Δεν πειράζει, απλά υπάρχει παρελθόν με το όλο θέμα και το πιο πιθανό είναι οτι προσέθεσες ακόμα ένα επεισόδιο σε μια σειρά πειραγμάτων που μάλλον μοίρα της είναι να αυξάνεται συνέχεια, λολ!

Baygon

Acro είπε...

Τον παρεξήγησες. Γιατρός ήταν, και μπερδεύτηκε, γιατί στο super duper νοσοκομείο που δουλεύει υπάρχει βρυσούλα με sterilium. Ξέρετε, το αποστειρωτικό που βάζεις δυο σταγόνες και δεν χρειάζεται νερό.