Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Hasta Luego



Απόψε, πάνω σε μια τρελή παρτίδα Munchkin με καταπληκτική παρέα, άκουσα ένα τραγουδάκι που το είχα ξεχάσει και μου άρεσε πολύ που το θυμήθηκα. (στίχοι εδώ)
Υπάρχουν διάφορες εκτελέσεις - σας δίνω αυτή που είχα πρόχειρη, από την Stacey Kent.



Τα ξαναλέμε από την καινούρια χρονιά!
Χρόνια Πολλά. ;-)

by Saigon

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Mix Tape (IX)


Η Polly Pocket
Τότε που η Polly ήταν ακόμα Pocket. Τότε που είχαμε κάθε λόγο να αποκαλούμε τη μαθηματικό μας 'Polly Pocket' - ή, εναλλακτικά, 'πορσελάνινη βοσκοπούλα'! (Έχετε δει πώς άλλαξαν οι Polly Pocket τελευταία? Για τους τολμηρούς, ορίστε ελληνικό και ξένο site. Μην το δοκιμάσετε αν είστε ευερέθιστοι. Disclaimer βάλαμε, ουδεμία ευθύνη φέρουμε.)


Τα πυροτεχνήματα στο στόμα
Ροζ έκρηξη από ζάχαρη!! Τρελή αίσθηση μέσα σε ένα μικρό φακελάκι, απολαυστικό γαργαλητό στη γλώσσα. Αχ, μου λείπουν αυτά.


Τα τεράστια Swatch
Είχα κι εγώ ένα. Το λουράκι ήταν μπλε με πλανήτες και άλλα ουράνια σώματα, και το ρολόι ήταν χτυπητό πορτοκαλί. Πλάκα-πλάκα, ήταν το πιο άνετο ρολόι που φόρεσα ποτέ. Σταθερό, βολικό, δεν έκοβε ποτέ τον καρπό. Κάπου εδώ είχα μια φωτογραφία μου...


Τα σφουγγαρένια αυτοκόλλητα
"Σφουγγαρένια" γιατί είχαν γέμιση από ένα σπογγώδες υλικό. Κι εσείς σίγουρα είχατε σκίσει ένα για να του κάνετε ανατομία, παραδεχτείτε το. Φουσκωτά και ανάγλυφα και πολύ εκνευριστικά, δεν κάθονταν κολλημένα για πολύ καιρό και παραήταν ογκώδη για να κλείνουν οι σελίδες γύρω τους. Αγορίστικα αυτοκόλλητα!


Η λάμπα 'Plasma'
Διαστημική σούπα. Ιδού, η τριλογία της κιτς λάμπας ολοκληρωμένη (μετά τις λάμπες εδώ κι εδώ). Έβαζες το δάχτυλο στην επιφάνεια του γυαλιού, και οι εκκενώσεις συγκεντρώνονταν στο δάχτυλό σου.
Ανάμεσα σε όλα τα δώρα που δεχτήκαμε όταν ανοίξαμε το σπιτικό μας πριν τρία χρόνια, υπήρχε και μια plasma ball... Εκτός από το διακόπτη On / Off, είχε και τη ρύθμιση Sound. Ενώ έμοιαζε σβηστή, αν χτυπούσες παλαμάκια δίπλα της φωτιζόταν στιγμιαία. Απαράδεκτο. Απαράδεκτο!!!

Να και το βιντεάκι για το τελευταίο Mix Tape του έτους.


Τα Mix Tape έγιναν αισίως εννιά. Έχω υλικό αρκετό για να τα χρονίσω, αν σας αρέσουν!

by Saigon

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010