Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

On the move

Μιλάμε για ένα "on the move" που το ξέραμε και οι δυο με την Saigon εδώ και μήνες και κυνηγούσαμε την πρώτη ευκαιρία να το φωτογραφίσουμε. Τελικά, ήμασταν μαζί όταν το συναντήσαμε, απλά το φωτογράφισα εγώ γιατί είχα μηχανή.
Και ναι, είναι διαφήμιση ενός μάστορα (όχι τυχαίου, του "Χρήστου του Τενεκετζή") ο οποίος φτιάχνει λούκια. Ή μάλλον όχι απλά λούκια: λούκια με look, γι'αυτό και το φυσιολογικό όνομα του μαγαζιού του "Λούκι look"!
Πρέπει χαλαρά να είναι απο τις πιο epic πινακίδες που έχω δει ποτέ, μας έχει χαρίσει ώρες γέλιου. Κρίμα που το site looki-look.gr που γράφει επάνω δεν υπάρχει! Παρόλα αυτά, μπράβο στον μάστορα για την έμπνευση!

by Baygon

4 σχόλια:

sstamoul είπε...

χαχαχαχα...
Και προνοητικός ο μάστορας. Όταν θα φτιάξει το site, θα την έχει την πινακίδα έτοιμη! εμ πώς;

Crazy Tourists είπε...

Άμα έχεις φαντασία ρε παιδί μου!! Είδες πώς τραβάει τα βλέμματα!!!

Τρελοτουρίστρια

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα. Διαβάζω εδώ και χρόνια το μπλογκ αλλα δεν είχε τύχει ποτέ να σχολιάσω... Βλέπω ότι έχετε σχεδόν 2 μήνες να το ενημερώσετε κι εχω ψιλο-χοντροανησυχήσει.... Ελπίζω να είναι όλα καλά και να πρόκειται για απλή βαρεμάρα... Χριστός Ανέστη! Κλεοπάτρα

Φωτεινή είπε...

Παρομοίως με την Κλεοπάτρα...Και για κάποιο λόγο το μυαλό μου πάει στο κακό-ελπίζω για άλλη μια φορά να είμαι υπερβολική...Ελπίζω κι εγώ να βαριέστε!Να είστε καλά και ας βαριέστε, απλά σας απολαμβάναμε!