Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Αυτό που θέλατε αλλά δεν το ξέρατε!

Μετά το κατατοπιστικό ποστ της Saigon για την εγκυμοσύνη, πρέπει να τονίσω εδώ πως είναι όχι μόνο η πιο γλυκιά έγκυος που έχω δει ποτέ (και φωτογραφίσει, δεν θα γλίτωνε!) αλλά και η πιο έξυπνη και ώριμη έγκυος: δεν σε ζαλίζει με λεπτομέρειες, δεν είναι το μόνο θέμα συζήτησής της, δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, δεν είναι παραδοσιακή έγκυος αλλά ο εαυτός της (απλά έγκυος), άντεξε μονότονα και τρομακτικά σχόλια απο διάφορους, η κοιλίτσα της είναι πανέμορφη και το μικρό αστέρι μέσα έχει ήδη πολύ πλάκα (εκτός αν είσαι η Saigon, LOL!).
Μετά από όλα αυτά τα συγκινητικά, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω την συσκευή που θέλετε αλλά δεν το ξέρετε. Την συσκευή που χρειάζεστε αλλά δεν το γνωρίζετε. Την ανθρώπινη ανακάλυψη που δείχνει πόσο βαριούνται μερικοί στην τουαλέτα και κατεβάζουν ό,τι ιδέα να 'ναι, το πολύτιμο αυτό βοήθημα που τόσους και τόσους θα διευκολύνει, τόσους και τόσους θα σώσει απο μια βαριά, επίπονη και βαρετή διαδικασία. Κυρίες και κύριοι, μπλόγκερς ή/και απλοί θνητοί, ορίστε το Οδοντοδελφίνι!


Το Οδοντοδελφίνι κάνει αυτό ακριβώς που βλέπετε: σκύβει, πιάνει μια οδοντογλυφίδα και ανασηκώνεται προσφέροντας την σ' εσάς, έτοιμη για χρήση! Πόσες φορές δεν χρειάστηκε να πάρετε μια οδοντογλυφίδα και δεν μπορούσατε να την ξεχωρίσετε; Πόσες φορές η ανάγκη ήτανε τεράστια και καθυστερήσατε; Τώρα, με τη βοήθεια του ειδικού δελφινιού, θα έχετε κάθε φορά μια οδοντογλυφίδα στα χέρια σας! Ετοιμοπόλεμη για όλη την βρώμικη δουλειά που άφησε το μεσημεριανό τσιμπούσι, το πιτόγυρο, η πίτσα που τρώγατε ενώ βλέπατε τη Γιουροβίζιον, το μαρούλι απο τα δόντια μετά τη μαρουλοσαλάτα το Πάσχα!
Το Οδοντοδελφίνι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σπίτι μου, το καμαρώνω κάθε μέρα, βιώνω την αλλαγή που έχει φέρει στη ζωή μου! Αν το δείτε σε πλανόδιο μην αφήσετε την ευκαιρία σας: αρπάξτε το και θα με θυμηθείτε!!!


Πριν κλείσω το βαρυσήμαντο αυτό ποστ, πρέπει να ενημερώσω τα πλήθη για ένα γεγονός: κάποια στιγμή τώρα πρόσφατα, με την Saigon και τον Woody πήγαμε τον υπέροχο γάτο τους στην κτηνίατρο. Πάνω στην εκτέλεση των καθηκόντων της κτηνιάτρου κι ενώ ήμασταν όλοι απορροφημένοι και μέσα στην αγωνία για τον Snape μιας και όλοι τον λατρεύουμε, μια φωνή ακούστηκε: όχι μια τυχαία φωνή, η γαϊδουροφωνάρα αυτού που έμενε στον πάνω όροφο, να τραγουδάει σε καραόκε, το "Όλα δικά σου μάτια μου" του Πουλόπουλου! Πώς το ακούτε από τον Πουλόπουλο όμως; καμιά σχέση! Μπροστά του ο Κακοφωνίξ είναι ο Έλβις Κοστέλο, σχεδόν πονούσανε τα αυτιά μας. Ειλικρινά λυπηθήκαμε τον καημένο τον Snape που τραβούσε αυτό το μαρτύριο, ευχόμασταν να μην μας το κρατήσει μανιάτικο, λυπόμασταν τις κτηνιάτρους που ζούσανε κάτω απο αυτή την κατάρα και αναρωτιόμασταν αν μια τέτοια φωνή (και ερμηνεία) εμπίπτει στον Νόμο για κακοποίηση! Φυσικά δεν μιλάμε για έναν απλό φαν του καραόκε, σαν τα γιαπωνεζάκια: ερμήνευε (δεν τραγουδούσε απλώς...), το έκοβε όταν δεν του άρεσε και ξανάρχιζε, άκουγε αυτό που ηχογράφησε και το ξανάλεγε και γενικά μας χάρισε μια ερμηνεία αξέχαστη, εφιαλτική, οδυνηρή!


by Baygon

4 σχόλια:

Ερμής είπε...

Θέλω το Οδοντοδελφίνιιιι!!!Το χρειάζομαι σου λεωωωω!

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Γι' αυτό είναι ο Baygon εδώ, για να καλύψει τις καταναλωτικές σας ανάγκες (που είχατε και δεν ξέρατε). LOL
Πού χάθηκες εσύ? Γουφ!

Saigon

Sike είπε...

έχετε γάτο και τον λέτε Snape??????????????????????????

*respect*

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Ναι και είναι πολύ πολύ όμορφος ο άτιμος!

Baygon