Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Ποτέ όμως...

Εμείς εδώ στην Saigon & Baygon Inc. (γνωστοί και ως Κινέζικη Κατσαρίδα) λατρεύουμε τις συμπτώσεις. Τις λατρεύουμε τόσο που δεν πιστεύουμε σε αυτές, που θεωρούμε πως είναι μέρος ενός μεγάλου και διασκεδαστικού (συνήθως) παιχνιδού με το οποίο πάντα γελάμε. Έτσι, όταν πριν λίγο καιρό διάβασα αυτό το post της Saigon, έμεινα λίγη ώρα στην φωτό με τις χάρτινες κουκλίτσες και τα ρούχα που κόβονται. Η αλήθεια είναι πως δεν τα θυμόμουν ιδιαίτερα. Ωστόσο, την επόμενη μέρα, βγαίνοντας για δουλειές, κάποιος στον δρόμο μοίραζε φυλλάδια. Το πήρα και είδα αυτό κάτω:

Η θεά Τύχη (μεγάλ' η χάρη Της) έριξε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο για την απορία που μου είχε δημιουργηθεί λίγες ώρες πριν! Μεγάλη έκπληξη, μεγάλη χαρά, χίλιες δυο σκέψεις στο μυαλό μου περάσανε για το θέμα των παιχνιδιών, της νοσταλγίας κλπ. Ώσπου γύρισα το φυλλάδιο από την άλλη...

Ναι, πρόκειται για διαφημιστικό φυλλάδιο ενός sex shop! Και παίζει να είναι το πιο έξυπνο που έχω δει ποτέ, το πιο αστείο, η πιο ωραία ιδέα. Μιλάμε για τελείως LOL συνδυασμό!!!
Πληροφορίες για το μαγαζί δεν υπάρχουν γιατί τις έσβησα, εμείς εδώ στην Saigon & Baygon Inc. κάνουμε πολλά αλλά δεν διαφημίζουμε sex shop (ακόμα). Αν χρειάζεστε πληροφορίες όμως, στείλτε μας ένα e-mail με το πρόβλημα ή το βίτσιο σας, lol!
Κι επειδή είναι καλοκαίρι και η Saigon πολύ το γουστάρει αυτό το τραγουδάκι, ορίστε μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγισή του:


by Baygon

2 σχόλια:

Saigon & Baygon Inc. είπε...

Εντάξει, μου περιέγραψες το φυλλάδιο και γέλασα σαν πρώτη δόση, όμως είναι άλλο πράγμα βρε παιδί μου να βλέπω το real thing! χαχαχαχ
Όσο για το τραγούδι, περιττό να σου πω ότι ξετρελάθηκα, είναι φανταστικό, απίστευτο, μ' άρεσε που μ' άρεσε ούτως ή αλλως, τώρα ήρθε και παράγινε και το βάζω συνέχεια να παίξει από χτες! Πού το βρήκες, βρε θηρίο? Μπράβο, μαθαίνεις... ;-)

Saigon

Crazy Tourists είπε...

Τέλειο!! Χαχα!! Πάρα πολύέξυπνη διαφήμιση!!!

Τρελοτουρίστρια