Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Mix Tape (XI)


Τα λαστιχωτά χεράκια
Κολλούσαν. Πολύ. Είχε πλάκα να τα τινάζεις από την ουρά και να κολλάνε κάπου, αλλά στο τέλος ήταν σκέτη γλίτσα στα χέρια, άσε που μάζευαν και ένα σωρό σκόνη και βρώμιζαν απίστευτα.


Το πιστόλι-βεντούζα
Πολύ παλιό και πολύ δημοφιλές, αυτό το πιστόλι ήταν η εναλλακτική (και λιγότερο ηχορυπαντική) λύση για τους αποκριάτικους 'καουμπόηδες' αντί για το πιστόλι με κάψουλες που έσκαγαν στ' αλήθεια.


Το ψάρεμα με καλάμια
Πόσες εκδοχές αυτού του παιχνιδιού έχουν κυκλοφορήσει? Κυκλοφορεί ακόμα! (Ναι, έχω πάρει κι απ' αυτό στη βαφτισιμιά μου, αν αναρωτιέστε.) Η βάση περιστρέφεται και τα ψαράκια ανεβοκατεβαίνουν ανοιγοκλείνοντας το στόμα για αυξημένο βαθμό δυσκολίας και περισσότερο σασπένς. Ατελείωτες ώρες διασκέδασης για μεγάλο φάσμα ηλικιών!

Η αμερικανική απάντηση στο φαινόμενο των Beatles. Μια μικρή αλλαγή στην ορθογραφία, τέσσερα φρέσκα αγόρια, τσουπ! έτοιμο το boy band. Απλό, σωστά? Όμως δεν έπιασε. Aπό τα τραγούδια τους, μόνο το "I'm a believer" γλίτωσε τη λήθη. Ωστόσο, το σίριαλ που έφτιαξαν έφτασε να προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στο Mega, πάλαι ποτέ! Ποιος άλλος το θυμάται?


Η Tosca - 4711
Αχ, νομίζω πως δε χρειάζεται κανένα δικό μου σχόλιο γι' αυτή την κολώνια. Θα το 'θελα πολύ να γράψετε εσείς τα δικά σας από κάτω!
(Και μη μου πείτε το αιώνιο "Δοκίμασε να το πεις πολλές φορές γρήγορα"... Τόσο τρίτη δημοτικού!!)

Ας βάλουμε και μια διαφήμιση... Ορίστε το βίντεο για το Mix Tape του Φεβρουαρίου:

Η Μπέσσυ Αργυράκη, για τη Bic που απλουστεύει τη ζωή! :-)

by Saigon

4 σχόλια:

a1pha είπε...

Αυτό με τα ψαράκια ήταν εκείνο που διαφήμιζε ο Βουτσάς με την ατάκα "τσίμπησε το μελανούρι";

Αταίριαστος είπε...

Η 4711 ήταν πρώτη επιλογή για δωράκι στα πάρτι αλλά επειδή είχαμε πενταροδεκάρες τελικά επιλέγαμε τη φτηνότερη Μυρτώ με άρωμα λεμόνι από το... ζαχαροπλαστείο που μας την τύλιγε μάλιστα.
Και μια που το ανέφερα, πρόσφατα ξαναβρήκα τη Μυρτώ στο σούπερ μάρκετ αλλά σε νέα συσκευασία, όχι στην κυλινδρική, και την αγόρασα για νοσταλγικούς λόγους.
Το Αταιριαστόπουλο σχολίασε "ρε πατέρα, αυτή μυρίζει λεμονίλα!!!"

Saigon & Baygon Inc. είπε...

@ a1pha:
Σοβαρά μιλάς?? Θυμάμαι μόνο το παιχνίδι, αλλά τη διαφήμιση καθόλου. Συνέβησαν τέτοια πράγματα? LOL

@ Αταίριαστος:
Όλοι κάποια στιγμή φορέσαμε κι απ' τις δυο κολώνιες, ας το παραδεχτούμε. Η 4711 είχε υπέροχη πίσω πλευρά ετικέτας που την έβλεπες μέσα από το μπουκάλι. Η Μυρτώ ήταν φτηνή, και αγαπημένη συνήθεια (και δη των γιαγιάδων) να μουσκεύουν την τσατσάρα στη Μυρτώ για να στερεώσουν στο πλάι τη χωρίστρα του εγγονού πριν την εκκλησία. Μπρρρ, μια ανατριχίλα με έπιασε!
Όμως Αταίριαστε καλέ μου, μη μου κάνεις σπόιλερ στα επόμενα Mix Tape! Η Μυρτώ είναι κομμάτι του τελευταίου επεισοδίου... ;-)

Saigon

Crazy Tourists είπε...

Spoiler!!! Η μυρτώ είναι διαχρονική αξία! Κυκλοφορεί πλέον και με άρωμα λεβάντα!!!

Αυτά τα χεράκι είχαν τρελό γέλιο μέχρι να γεμίσουν σκόνες και γίνουν μπλιάξ!!

Όσο για το παιχνίδι δεν έχω λόγια!!!

Τρελοτουρίστρια